Avlandığı ağlarla kayıp balıkçıyı aradılar

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:19
Avlandığı ağlarla kayıp balıkçıyı aradılar






İSTANBUL (CİHAN)- Şile´de kaza geçiren kurtarma personeline yardım ettiği sırada dalgalara kapılarak kaybolan balıkçı Mümin Akgün'ü (25) arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diğer kayıplarla birlikte aranan balıkçı, Kıyı Emniyeti ekiplerinin yanı sıra balıkçı arkadaşları ağ ve trol atarak arıyor.

Şile´de dün denizde yaşanan iki farklı olayın ardından arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Sabah saatlerinde iki ceset denizden çıkarılmıştı. Bulunan bu cesetlerin ardından diğer kayıplar için çalışmalar sürdürülüyor. Arama-kurtarma çalışmalarına Kıyı Emniyeti botları, itfaiyenin balık adamları, Sahil Güvenlik ekipleri katılıyor. Çalışmalar özellikle kayalıkların olduğu kıyı kesimde yoğunlaştırıldı. Helikopterler ise havadan taramaya devam ediyor.

BALIKÇILAR, ARKADAŞLARI İÇİN SEFERBER OLDU

Arama-kurtarma çalışmalarına resmi ekiplerin yanı sıra balıkçı tekneleri destek veriyor. Bugün kendi işlerine ara veren balıkçılar, kayıp Mümin Akgün´ü (25) aramak için sabah saatlerinden itibaren ağ atmak için yetkililerden izin bekliyordu. İzin gelmesinin ardından balıkçılar ağ ve trol kullanarak denizde arama çalışması yaptı. Kayıp balıkçının arkadaşı Kadir Akgün, herkesin elinden geleni yaptığını söyledi. Kayıp balıkçının kaza yapan personele yardım için olay yerine gittiğini anlatan Akgün, bu sırada balıkçının dalgalara kapılarak kaybolduğunu aktardı. Çok sayıda tekne sıra sıra kıyıyı tarayarak kayıp balıkçı ve Kıyı Emniyeti personelini bulmak için denizi taradı. Bu sırada bazı balıkçıların kayalıkların arasını aradığı gözlendi.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.