Aydın Valiliği'nden kuvvetli sağanak yağış uyarısı

30 Kasım 2012 Cuma 10:41
Aydın Valiliği'nden kuvvetli sağanak yağış uyarısı






AYDIN (CİHAN)- Aydın Valiliği, yaptığı yazılı açıklamada, güneybatıdan fırtına şeklinde esecek rüzgârla birlikte kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

Söz konusu meteorolojik uyarıda şunlar kaydedildi: Bugün güneybatıdan lodos fırtınası (50-70 km/saat) şeklinde esecek rüzgârla birlikte Çanakkale ve Aydın'ın batı ilçelerinde kuvvetli (20-50 kg/metrekare), Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçeleriyle İzmir'in kuzey ve batı ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/metrekare) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, ağaç ve direklerin devrilmesi, deniz ve kara ulaşımında aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olaylara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, hafta sonunda da bölgemiz genelinde devam edeceği tahmin edilmektedir. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.