Ayvacık'ta yakalanan terörist Akkuş'ta köylüyü gasp etmiş

16 Temmuz 2011 Cumartesi 16:19
Ayvacık'ta yakalanan terörist Akkuş'ta köylüyü gasp etmiş







Samsun'un Ayvacık ilçesinde yaralı olarak yakalanan teröristin, geçtiğimiz günlerde Ordu'da bir köylüyü gasp eden 5 teröristlerden biri olduğu belirlendi.

Geçtiğimiz günlerde Ordu'nun Akkuş ilçesine bağlı Salman Beldesi kırsalında bir köylü teröristler tarafından gasp edilmişti. Terörist grup Ordulu bir köylüyü arazide durdurup cep telefonunu gasp etmiş ve kendilerine bir araç bulmalarını istemişti.

Samsun'un Ayvacık ilçesinde de 12 Temmuz'da bir terörist grupla karşılaşılmış, bunlardan biri yaralı olarak yakalanmıştı. Samsun'da yaralı olarak ele geçirilen Diyarbakır nüfusuna kayıtlı 34 yaşındaki terörist Mehmet Can Oğuzsoy'un Ordulu köylüyü gasp eden terörist olduğu gasp edilen şahıs tarafından doğrulandı. Teröristin fotoğrafını gören köylü kendisini gasp eden kişilerden birinin Mehmet Can Oğuzsoy olduğunu teşhis etti. Ordu'da görülen fakat Samsun'da yakalanan terörist, tedavisinin ardından ilçe jandarma komutanlığına götürülmüştü. Bölgede operasyonlar ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.