Ayvalık Belediyesi'ne operasyon: CHP'liler emniyet binasına akın etti

06 Kasım 2012 Salı 17:36
Ayvalık Belediyesi'ne operasyon: CHP'liler emniyet binasına akın etti






BALIKESİR (CİHAN)- Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi'ne düzenlene operasyondan sonra CHP'liler İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına akın etti. Operasyonda CHP'li Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in de aralarında bulunduğu beş belediye yetkilisi gözaltına alınmıştı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde Ayvalık Belediyesi ve bağlı kuruluşlarına operasyon düzenledi. Çok sayıda evraka incelenmek üzere el koyulan operasyonda, aralarında Başkan Türközen, Fen İşleri Müdürü S.A. ve Satınalma Müdürü R.K.'nin de bulunduğu beş kişi gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tutulduğu öğrenilen Türközen'in durumunu merak eden partililer ve belediye personeli, ellerinde Türk bayraklarıyla emniyet binası önünde toplanmaya başladı. Zaman zaman alkışlarla protesto eden CHP'liler, belediye ek hizmet binası önüne de Atatürk posteri ve Türk bayrağı astı. Çevik Kuvvet ekipleri ise belediye ve emniyet binası önünde güvenlik tedbirleri aldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.