Aziz Yıldırım Metris Cezaevi'ne getirildi; taraftarlar basına saldırdı

10 Temmuz 2011 Pazar 23:05
Aziz Yıldırım Metris Cezaevi'ne getirildi; taraftarlar basına saldırdı






İSTANBUL (CİHAN)- Şike operasyonu kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Metris Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Yıldırım'a cezaevine gidişi esnasında Çevik Kuvvet polisi ve bir ambulans eşlik etti. Cezaevine girişi esnasında ve yolda sarı-lacivertli taraftarlar ve Yıldırım'ın avukatlarının bulunduğu otomobil de basın mensuplarının aracına çarptı.Şike operasyonu kapsamında gözaltına alınan Yıldırım, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'silahlı örgüt kurmak' ve 'şike yapmak' suçlamasıyla tutuklandı.Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden çıkarılan Yıldırım'ın görüntülenmesini istemeyen polis ekipleri, basın mensuplarını yanıltmaya çalıştı.

POLİSE BASINA SALDIRI

Yıldırım'ın adliyeden çıkarıldığı sırada sarı-lacivertli taraftarlar, alınan karara tepki gösterdi. Holigan taraftarlar, basına ve polis ekiplerine içtikleri bira şişelerini fırlattı.Yıldırım, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeden çıkarılarak Ortaköy - Levent - E5 Karayolu - Rami - Bayrampaşa güzergâhından Metris Kapalı Cezaevi'ne getirildi.Sivil polis aracıyla çıkarılan Yıldırım'a Çevik Kuvvet polis otobüsü, bir ambulans, avukatları ve bazı taraftarlar eşlik etti. Yol boyunca da polis ekipleri basın mensuplarının görüntü almaması için çaba gösterdi.Yıldırım'ın avukatlarının içinde bulunduğu 34 HM 1053 plakalı otomobil de yolda basın mensuplarının bulunduğu araçlara çarpıp, kameraların görüntü almasını engellemeye çalıştı.Metris Kapalı Cezaevi'ne getirilen Yıldırım'ı cezaevi önünde fanatik Fenerbahçeliler ve Trabzonsporlular karşıladı. Trabzonsporlu taraftarlar, şike iddiaları sebebiyle Yıldırım'ı cezaevi önünde protesto etti. Zaman zaman sarı-lacivertli taraftarlar ile bordo-mavili taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.Yıldırım'ın girişi esnasında bazı taraftarlar da basın mensuplarına saldırdı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.