Aziz Yıldırım Tutuklandı

10 Temmuz 2011 Pazar 19:25
Aziz Yıldırım Tutuklandı






Futbolda şike soruşturması kapmasında gözaltına alınan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde devam eden sorgusu tamamlandı. Hakim, Yıldırım hakkında tutuklama kararı verdi. Mahkeme, yapılan duruşmanın ardından kararını açıkladı ve tutuklama kararı verdi. Futbolda 'şike soruşturması' kapsamında Şişli Etfal Hastanesi'nden tekrar İstanbul Adliye'sine getirilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sorgusu sona erdi.

Dün geceyi Şişli Etfal Hastanesi'nde geçirdikten sonra bugün yeniden adliyeye getirilen Yıldırım'ın yaklaşık 4.5 saat süren sorgusu tamamlandı.

TARAFTARLARIN YÜRÜYÜŞÜ BAŞLADI

Fenerbahçeli taraftarların, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, gözaltında bulunan sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile tutuklu olarak yargılanan yönetim kurulu üyeleri Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'na destek için planladıkları yürüyüş başladı.

Taraftar gruplarının organizasyonuyla planlanan, ancak hafta içinde yapılıp yapılmayacağı tartışma konusu olan yürüyüş bu akşam gerçekleştirildi.

Şaşkınbakkal'da Bağdat Caddesi üzerinde toplanan binlerce sarı-lacivertli taraftar, tezahüratlar eşliğinde yürüyüşün başlamasını bekledi.

Fenerbahçeli taraftarların oluşturduğu kalabalık, Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli takım lehine tezahüratlarda bulunarak, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru yürüyüşe geçti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.