Bahçeli, Davutoğlu'nun görüşme talebini neden reddeti?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun siyasi parti liderlerine yönelik görüşme çağrısına MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 'Hayır' cevabı vermesi tartışmalara neden oldu.

10 Ekim 2015 Cumartesi 22:25
Bahçeli, Davutoğlu'nun görüşme talebini neden reddeti?






Bahçeli, Davutoğlu'nun görüşme talebini neden reddeti?

Ankara'da gerçekleştirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük terör saldırısı sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun siyasi parti liderlerine yönelik görüşme çağrısına MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 'Hayır' cevabı vermesi tartışmalara neden oldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yarın saat 15'te CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeği, Bahçeli'nin ise Davutoğlunun görüşme talebine yeşil ışık yakmadığı öğrenildi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yarın Çankaya Köşkü'nde görüşecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti.

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada Davutoğlu'nun, Bahçeli ile Kılıçdaroğlu'nu Çankaya Köşkü'ne davet ettiği belirtildi.

MHP Genel Başkanlığının, görüşme talebini, "Sayın Başbakan Sayın Bahçeli'nin 'hayır' cevaplarına alışık olduğu için bu görüşme talebine de 'hayır' diyoruz" ifadesi ile reddettiği vurgulandı.

Açıklamada, Davutoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile yarın saat 15.00'te Çankaya Köşkü'nde bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.
Son Güncelleme: 10.10.2015 22:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.