Bahçeli'den Başbakan'a kapı jesti

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'nun da ziyaret edeceği Ertuğrul Gazi türbesi ziyareti sırasında, Başbakan'ın önce ziyaret etmesi için bir süre kapıda bekledi.

14 Eylül 2014 Pazar 13:36
Bahçeli'den Başbakan'a kapı jesti






Bahçeli'den Başbakan'a kapı jesti


BBP'li bir vatandaşın protestosuyla gerilen Davutoğlu'nun Bilecik Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen 733. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri’ne katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, türbe ziyareti sırasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun türbeye girmesini bekledi.
Burada düzenlenecek resmi tören öncesi Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etmek isteyen MHP Lideri Bahçeli’nin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gelişi münasebetiyle güvenlik önlemi alan görevliler tarafından Başbakan Davutoğlu gelmeden türbeye sokulmadığı öne sürüldü. Görevlilerin Bahçeli’ye, “Şimdi Başbakan gelecek. İlk önce onu içeriye alacağız” dediği iddia edildi.
Bunun üzerine Bahçeli de, “Başbakan girsin o zaman. Biz burada bekleyelim biraz. En doğrusu bu. Başbakan devletin Başbakanıdır. Önce o girsin. Sonra biz girelim” dedi.
Bu sırada ise polis tarafından türbe alanına alınmayan MHP’liler ile görevliler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
Son Güncelleme: 14.09.2014 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.