Bakan Bağış´tan Başkan Zolan´a tebrik

04 Aralık 2012 Salı 14:51
Bakan Bağış´tan Başkan Zolan´a tebrik






DENİZLİ (CİHAN)- Denizli Belediyesi´nin Sorumlu Girişimcilik kategorisinde Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri 2012'de Türkiye´yi temsil ederek birinci olmasından dolayı Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış bir tebrik mesajı gönderdi. Bakan Bağış, Belediye Başkanı Osman Zolan´ı hem telefon ederek hem de mesajla kutladı.

Bakan Bağış, mesajında şunları kaydetti: Denizli Belediyesi´nin 'Engelliler Çalışıyor' projesiyle girişimciliğin Avrupa çapında kamu kurum ve kuruluşlarının desteği ve teşvikiyle geliştirilmesini amaçlayan 2012 yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri´nde 'Sorumlu Girişimcilik' alanında birincilik ödülüne layık görülmenizden dolayı sizi ve şahsınızda çalışma arkadaşlarınızı tebrik eder, selamlarımı sunarım. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.