Bakan Günay, açılışından önce KOMER'i inceledi

07 Aralık 2012 Cuma 14:26
Bakan Günay, açılışından önce KOMER'i inceledi






AYDIN (CİHAN)- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kuşadası Kongre Merkezi'nde(KOMER) açılıştan önce incelemelerde bulundu. İnşaatta son aşamaya gelindiğini ifade eden eden Günay, Ege Bölgesi ve ülkemizin kongre turizminde çıtasını yükseltecek olan merkezimizin açılışını ay sonunda yapacağız. Her yıl İzmir´de düzenlenen, tüm dünyadaki büyükelçilerimizin toplantısı da 5 Ocak 2012'de burada olacak. dedi.

Bakan Kongre, incelemesinden sonra yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Bir insan, evsahibi olabilmek için evinin inşaatının son aşamasında nasıl heyecanla kontrol etmeye geliyorsa ben de Kuşadası Kongre Merkezi'nin inşaatını öyle kontrol etmeye geliyorum. Burası yalnızca Kuşadası değil, bütün ülkemiz için önemlidir. Kongre turizminde ülkemizin çıtasını yükseltecektir. Daha önce de ifade ettiğim gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve yabancı konuklarımızın da onurlandıracağı büyük bir açılış yapmak istiyoruz. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.