Bakan Günay: Karşılaştığımız olay sabır boyutlarını aşıyor

14 Temmuz 2011 Perşembe 21:10
Bakan Günay: Karşılaştığımız olay sabır boyutlarını aşıyor






Bodrum'da aşk cinayeti: Eski sevgilisini öldürdü, intihar etti

Son dakika Bodrum aşk cinayeti, Bodrum'da 39 yaşındaki Muhlis Kızandaha, eski kız arkadaşı 23 yaşındaki Funda Altınbezer'i tabanca ile başından vurarak öldürdükten sonra intihar etti.
Olay, dün saat 21.30 sıralarında Gümüşlük Mahallesi Gümsan 2 Sitesi'ndeki bir evde  meydana geldi. Funda Altınbezer, arkadaşı Özge Koçeli'nin evine doğum gününü kutlamaya gitti.

 Eve bir süre sonra Altınbezer'in eski sevgilisi Muhlis Kızan da gelince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Koçeli evden yardım istemek için çıktıktan bir süre sonra evden silah sesleri duyuldu. Koçeli ve site görevlileri eve geldiğinde Altınbezer ile Kızan'ı kanlar içinde bulunca durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Altınbezer ve Kızan'ın öldüğü belirlendi. Ekiplerin yaptığı araştırmada Kızan'ın Altınbezer'i öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar ettiği ortaya çıktı. Koçeli ise, doğum gününde meydana gelen olay ile şoke oldu Altınbezer ve Kızan'ın cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Jandarma, Özge Koçeli'yi ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü. Soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.