Bakan Yardımcısı Yahya Baş: Kendi iradeleriyle kurtarmaya çıktılar

06 Aralık 2012 Perşembe 13:45
Bakan Yardımcısı Yahya Baş: Kendi iradeleriyle kurtarmaya çıktılar






İSTANBUL (CİHAN)- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Şile'de alabora olan tahlisiye botunun personelinin kendi iradeleriyle kurtarma çalışmasına katıldığını söyledi.

Botun kaptanı Cemil Özben'in cenaze törenine katılan Yahya Baş, bot personelinin zorla göreve çıkarıldığı yönündeki iddiayı cevapladı. Baş, İddialar araştırılıyor, üç can gitti. Hepsi araştırılıyor. İncelemelerden sonra ortaya çıkacak. Arkadaşlarımız kendi iradeleri ile çıktılar. O gün 4 bot vardı. Bu da onlardan biriydi. Bu tamamen bir kaza. Herhangi bir olumsuzluk ve yanlışlık varsa ortaya çıkar. O zaman gereken yapılır. Şunu söylemek gerekir ki; arkadaşlar kendi iradeleri ile çıktılar. O gün çıkan ekipler arasında can kurtarıp gelenler de vardı. ifadelerini kullandı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.