Balıkesir Belediyesi operasyonunda gözaltına alınanlar adliyede

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:24
Balıkesir Belediyesi operasyonunda gözaltına alınanlar adliyede






BALIKESİR (CİHAN)- Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Balıkesir Belediyesi'ne yönelik soruşturması kapsamında geçen cuma günü düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 22 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, sabah saatlerinde sağlık kontrolü için Balıkesir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Aralarında iki belediye başkan yardımcısı, belediye meclis üyesi ve MHP Merkez İlçe Başkanı'nın da bulunuğu 22 zanlı, öğle saatlerinde Balıkesir Adliyesi'ne çıkarıldı.

Belediye Başkan yardımcıları Yusuf Özenç ve Tuna Aktürk'ün de aralarında bulunduğu 22 kişi, adliyeye iki otobüsle götürüldü. Adliye çevresinde polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı dikkat çekti. Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, belediye çalışanları ve zanlıların yakınlarından oluşan 100 kişilik grup ise destek için adliye bahçesine geldi. Grup, şüphelilerin adliyeye sevki sırasında alkış tuttu. Bu sırada Başkan Ok, şüphelilere seslenerek, Sizinle gurur duyuyorum. Size güveniyorum. şeklinde bağırarak alkışla destek verdi.

Zanlılar suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, örgüt faaliyetleri kapsamında ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet, irtikap, zimmet, adam öldürmeye teşebbüs ve tehditle suçlanıyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.