Balıkesir'de deprem, İvrindi'de deprem 3.1

Son dakika depremler, Balıkesir İvrindi yakınlarında meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

24 Temmuz 2016 Pazar 00:16
Balıkesir'de deprem, İvrindi'de deprem 3.1






Balıkesir'de deprem, İvrindi'de deprem 3.0


Son Depremler, Son Dakika Deprem, Balıkesir İvrindi 3.0 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Deprem Kandilli Rasathanesi tarafından daha sonra 3.1 olarak revize edildi.



Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre küçük ölçekli sarsıntının merkez üssü Balıkesir iline bağlı İvrindi ilçesi yakınları.

İvrindi ile Bozören, Ayaklı, İsadere arasında hissedilen deprem yer yüzüne oldukça yakın bir mesafede oluştu. Saat 00.13'te meydana gelen 3.0 büyüklüğündeki deprem bu yüzden vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe neden oldu

Deprem İvrindi başta olmak üzere yakın ilçelerle çok sayıda küçük yerleşim biriminde hissedildi.

Kandilli Rasathanesi, depremin meydana gelmesinden 5 dakika sonra depremin şiddetini 3.1, merkez üssünün ise İvrindi ilçesi Susuzyayla mahallesi yakınları olarak düzeltti..
Son Güncelleme: 24.07.2016 00:22
Anahtar Kelimeler:
Son DepremSon Dakika Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.