Baltasıyla İzmir'den İstanbul'a vapur kaçırmaya kalktı

İzmir'de Konak Karşıyaka vapuruna binen bir kişi, ceketinin altına gizlediği baltayla gemiyi İstanbul'a kaçırmaya kalktı.

10 Mart 2019 Pazar 18:04
Baltasıyla İzmir'den İstanbul'a vapur kaçırmaya kalktı






Baltasıyla İzmir'den İstanbul'a vapur kaçırmaya kalktı
 

Gemide baltalı manyak dehşeti.. İzmir’de bindiği vapurda ceketinden çıkardığı baltayı yolculara göstererek, "Kimse yerinden kalkmasın bu vapur İstanbul’a gidecek” diyen şüpheli, vapur içerisinde yolcu olarak bulunan polis memuru tarafından ekiplere ihbar edildi. Baltalı şüpheli, daha sonra ikna edilerek baltayı teslim etti...


İzmir'de bu sabah, Konak-Karşıyaka seferini düzenleyen vapura Karşıyaka İskelesi’nden binen bir kişi, ceketinden çıkardığı baltayı yolculara göstererek, “Kimse yerinden kalkmasın bu vapur İstanbul’a gidecek” dedi. Bu sırada telefonla konuşan şüpheli, telefonla konuştuğu kişiye de, “Bu vapuru oraya getirteceğim” dedi.

Vatandaşlar olay karşısında korkuya kapılırken, vapur içerisinde yolcu olarak bulunan bir polis memuru ise durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine ekipler Konak İskelesi’ne geçti. Şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, baltayı da teslim etti. O anlar, bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Yolculuk eden vatandaşların yerlerinden kalmadığı görülürken, bazı yolcuların da büyük korkuya kapıldığı belirtildi. Şüpheli, vapurda bulunan yolculara herhangi bir zarar vermediği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.