Barışık'tan borçlu esnafa son ödeme günü uyarısı

29 Kasım 2012 Perşembe 15:00
Barışık'tan borçlu esnafa son ödeme günü uyarısı






ADANA (CİHAN)- Adana Esnaf Odaları Birlik Başkanı Kazım Barışık, vergi ve sigorta borçlarını yeniden yapılandıran esnafa Borçlarınızı vaktinde ödeyin. uyarısında bulundu.
Birlik Başkanı Kazım Barışık, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanundan yararlanarak borçları yapılandırılan esnaf ve sanatkarların, onuncu taksit ödeme süresinin yarın mesai saati bitiminde sona ereceğini hatırlattı. Borçlarını yapılandıran esnafın taksitlendirilen borçları ile cari dönemlere ait diğer borçlarını düzenli bir şekilde ödemelerini isteyen Barışık, Esnaf ve sanatkarlarımızın kanundan yararlanma haklarını kaybetmemeleri için cari dönem vergileri (Gelir, Kurumlar, Stopaj, KDV ve ÖTV) ile taksitlendirilen borçlarının bir yılda iki defadan fazla ihlal etmemek kaydıyla süresinde ve eksiksiz olarak ödemesi gerekir. Borçlular büyük imkânlar sağlayan söz konusu kanun hükümlerinden yararlanma haklarını kaybetmemeleri bakımından taksitlerini süresinde yatırmaları menfaatlerine olacaktır. Ayrıca esnaf ve sanatkârlarımızın Gelir İdaresi Başkanlığı ile anlaşmalı bankalar aracılığıyla ödeme yapabilecekleri gibi Gelir İdaresi Başkanlığı'nın www.gib.gov.tr adresi üzerinden kredi kartı ile ödemede bulunmaları da mümkündür. dedi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.