Barışmaya yanaşmayan kız arkadaşını öldürdü

06 Kasım 2012 Salı 17:30
Barışmaya yanaşmayan kız arkadaşını öldürdü






İSTANBUL (CİHAN)- Zeytinburnu'nda, kendisiyle barışmaya yanaşmayan kız arkadaşı Aslıhan Sekendiz'i (31) sırtından bıçaklayıp komşusu Oğultach Beroykulyycua'yı da (37) yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Hüseyin B. (46) tutuklandı.

Yenidoğan Mahallesi 5/1 Sokak'ta bulunan Emek Sitesi'ndeki evinde bıçaklı saldırıya uğrayan Aslıhan Sekendiz, sırtına aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Kaçmaya çalışan saldırgan, kendisini yakalamaya çalışan Türkmenistan uyruklu Oğultach Beroykulyycua'yı da yaraladı. Site sakinleri tarafından Samatya Eğitim ve Araştıma Hastanesi'ne kaldırılan Aslıhan Sekendiz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Beroykulyycua ise tedavi altına alındı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaralı Beroykulyycua'nın ifadesine başvurdu. Beroykulyycua'nın ifadesinde, Karşı komşum olan Aslıhan Sekendiz ve eski sevgilisi Hüseyin Boyraz ile Bahçelievler'de bir restoranda yemek yedik. Aslıhan Sekendiz, Hüseyin Boyraz'ın barışma tekliflerini kabul etmiyordu. Bu yüzden ikili arasında şiddetli tartışmalar yaşandı. Yemekten sonra aynı taksi ile eve döndük. İkisi Aslıhan Sekendiz'in evine girerken ben de evime geçtim. Bir süre sonra karşı daireden sesler geldi. Kapıyı açıp baktığımda, Hüseyin Boyraz'ı elinde kanlı bıçakla kaçmaya çalıştığını gördüm. Onu yakalamaya çalıştım. Beni de yaralayıp kaçtı. dedi.

Bu ifade üzerine Esenler'de düzenlenen operasyonda cinayet şüphelisi Hüseyin Boyraz, yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Hüseyin Boyraz'ın, Dört çocuğumun annesi eşimden boşandıktan sonra Aslıhan Sekendiz ile birlikte yaşamaya başladık. Bir süre sonra benden ayrıldı. Olay günü kendisiyle barışmak için buluştuk. Barışmaya yanaşmayınca sinirlerime hakim olamayarak bıçakladım. dediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin Boyraz, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.