Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Kabak tadı vermeye başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 23 gündür sürdürdüğü Adalet Yürüyüşü için konuşan Başbakan Yıldırım "bizim tavsiyemiz hep beraber adaletin işlemesi için gayret edelim, ancak bunun yeri yollar değildir, yürüyüş değildir" dedi.

07 Temmuz 2017 Cuma 14:33
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Kabak tadı vermeye başladı






Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Kabak tadı vermeye başladı


Adalet Yürüyüşü'nün 23 gününde, İstanbul sınırlarına giren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, "Artık bu kabak tadı vermeye başladı, burada bitirmek lazım" dedi.
Yıldırım açıklamasında yollarda vatandaşların da eziyet çektiğini belirterek şunları söyLedi.

"Güvenlik en üst seviyede sağlanıyor. Ana muhalefet partisinin genel başkanı zaten açıklamasını yaptı. Daha fazla yürümenin bir anlamı yok. Bu eylemi açık hava toplantısı ile tamamlayacaklarını ifade etti. Bundan sonra bu işte ısrar etmek, hem vatandaşa bir eziyet olur, aynı zamanda da ana muhalefet partisine ve onun genel başkanına da bir eziyete dönüşebilir. O yüzden bizim tavsiyemiz hep beraber adaletin işlemesi için gayret edelim, ancak bunun yeri yollar değildir, yürüyüş değildir. Bunun yeri Meclis'tir. Artık bu kabak tadı vermeye başladı, burada bitirmek lazım."

15 Temmuz Polatlı için de Türkiye için de demokrasinin zaferi anlamına geliyor. Alçak darbecilerin kaybetmesi anlamına geliyor.

Başbakan Binali Yıldırım, sonuçsuz kalan Kıbrıs müzakerelerine ilişkin soruları yanıtladı. Yıldırım, "Türkiye ve KKTC heyeti elinden geleni yaptı, başından beri yapıcı olmaya gayret etti" dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Artık bu kabak tadı vermeye başladı, burada bitirmek lazım" diye konuştu.

TÜRKİYE ELİNDEN GELENİ YAPTI

"Türkiye ve KKTC heyeti elinden geleni yaptı, başından beri yapıcı olmaya gayret etti. Çözümü samimiyetle isteyen taraf olduğunu hem BM'ye hem AB'ye çok açık bir şekilde gösterdi. Rum tarafı çözüm için yapıcı bir tutum göstermedi."


 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.