Başbakan Yıldırım'dan Demirtaş'a: Gel bu topraklarda konuş

Binlerce kişinin katlinden sorumlu PKK'yı terör örgütü olarak görmediklerini söyleyen Selahaddin Demirtaş'a cevap Diyarbakır'dan geldi.

04 Eylül 2016 Pazar 19:40
Başbakan Yıldırım'dan Demirtaş'a: Gel bu topraklarda konuş







Başbakan Yıldırım'dan Demirtaş'a: Gel bu topraklarda konuş

Terör örgütünün Almanya'da düzenlediği miting sırasında Türkiye'yi tehdit eden HDP Eş Genel Başkanı Selahaddin Demirtaş'a Başbakan Binali Yıldırım'dan arlamlı cevap. Bölgeye yapılacak olan yatırımların anlatıldığı Diyarbakır toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım 'PKK'yı terör örgütü olarak görmediğini Almanya'da söyleyeceğine gel bu topraklarda konuş, katlettiğiniz insanların arasında söyle bunu' dedi.

İNSANLARI DİRİ DİRİ YAKTINIZ

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır Valiliği önünde toplu temel atma töreninde vatandaşlara seslendi. Yıldırım, HDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın Almanya'da PKK ile ilgili söylediği skandal açıklamalara ilşkin adeta ders verdi.

Başbakan Yıldırım, "HDP Başkanı Almanya'dan sesleniyor. PKK'yı terör örgütü olarak kabul etmiyoruz. Almanya'dan konuşacağına gel insanları katlettiğiniz bu topraklarda konuş. Diri diri yaktığınız insanların yanından konuş. Kim bu mehmetçiği şehit ediyor. Kim bu vatandaşları katlediyor." dedi.

ÇÖZÜM MÖZÜM YOK, ÇÖZÜM MİLLETTE

Yıldırım konuşmasında, "Operasyonlar Türkiye'nin her karış toprağında 79 vatan evladının her birinin yaz kış seyahat edeği güvenli şartları oluşuncaya kadar devam edecek. Çözüm mözüm yok! Çözüm millette!" açıklamalarında bulundu.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ NE DEMİŞTİ?
 
PKK'nın borazına kesilen Alman gazetesine konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, skandal bir açıklamada bulunarak "Biz PKK´yı terör örgütü olarak tanımlamıyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.