Başbakan'dan flaş karar: Tüm toplantıları iptal etti

Elektrik kesintileri ile ilgili ortaya atılan komplo iddiaları gündemi sarsıyor. İstanbul Adliyesi'ndeki silahlı baskın ve elktrik kesintileri nedeniyle Başbakan Davutoğlu tüm toplantıları iptal etti.

31 Mart 2015 Salı 20:35
Başbakan'dan flaş karar: Tüm toplantıları iptal etti






Başbakan'dan flaş karar: Tüm toplantıları iptal etti

Türkiye kritik bir süreçten geçiyor. Ülke baştan aşağı karanlıkta, İstanbul adliyesi'nde silahlı baskın var. Tam da bu durumda Başbakan Ahmet Davutoğlu kritik bir karar alarak tüm toplantılarını iptal etti.

Çağlayan Adliyesi’nde Berkin Elvan Davası’na bakan savcının rehin alınması üzerine İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Adalet Bakanı Kenan İpek, Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan sürece ilişkin bilgi aldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çağlayan Adliyesi’nde Berkin Elvan davasına bakan savcının rehin alınması üzerine AK Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İçişleri Sebahattin Öztürk, Adalet Bakanı Kenan İpek, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu ile bir araya geldi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu Çağlayan Adliyesi’ndeki son durum ile ilgili bilgi aldı. Gelişmelerle ilgili bilgilerin Davutoğlu’na aktarıldığı belirtilerek, Başbakan Davutoğlu’nun geçici yayın yasağı ile ilgili talimat verdiği bildirildi.

Başbakan Davutoğlu’nun grup toplantısına girmeden elektrik kesintisine ilişkin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’dan bilgi aldığı belirtildi. Enerji Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci’nin da Türkiye’de birçok yerde elektrik sisteminin çökmesi üzerine Başbakan Davutoğlu’na bilgi verdiği kaydedildi
Son Güncelleme: 31.03.2015 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.