Başbuğ'un Şemdin Sakık tepkisi

06 Kasım 2012 Salı 18:26
Başbuğ'un Şemdin Sakık tepkisi






İSTANBUL (CİHAN)- Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğu, PKK terör örgütünün eski sorumlularından Şemdin Sakık'ın Ergenekon davasında ifade vermesine ve ileriye sürdüğü iddialara tepki gösterdi.

İlker Başbuğ, avukatı İlker Sezer aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri yer verdi: Bir tarafta ömürlerini PKK terör örgütüne karşı mücadele ile geçiren ancak bugün haksız ve mesnetsiz suçlamalarla Ergenekon davasında sanık sandalyelerine oturtulan Türk ordusunun komutanı ve karargahı, diğer tarafta bir dönem PKK terör örgütünün iki numaralı adamı konumunda olan Bingöl'de 1993 yılında 33 erimizin şehit edilmesi için emir veren, ancak bugün tanık sandalyesine oturtulan bir terörist. Bir tarafta Türk Silahlı Kuvvvetlerine komutanlık yapmış 26'ncı Genelkurmay Başkanının 'Terör örgütü kurmak ve yönetmekten suçlanması ve yargılanması' diğer tarafta Türkiye Cumhuriyeti devleti ile ve sanıklarla hasım durumunda olan eli kanlı bir teröristin Türkiye Cumhuriyeti mahkemesinde dinlenen tanık olması. Takdir yüce Türk milletinindir. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.