Başkan Ak, Akşemsettin Camii Kız Kur'an Kursu'nu açtı

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:09
Başkan Ak, Akşemsettin Camii Kız Kur'an Kursu'nu açtı






ANKARA (CİHAN)- Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Hasköy Mahallesi'ndeki Akşemsettin Camii Kız Kur'an Kursu'nun açılışını yaptı.

Açılış öncesi konuşan Başkan Ak, böyle ilim yuvalarının artırılmasının şehirler açısından son derece önemli olduğunu ifade etti. Ak, Bir şehir sadece evlerden, yollardan, kaldırımlardan oluşmuyor. Şehrin asıl unsuru insanlardır. Şehirlerde insanlar için bir şeyler yapılmazsa, sadece fiziki işler yapılırsa eksiklik olur. Şehirlerde insan unsurunun temel alınması lazım. dedi. Vatandaşların, ibadetlerini rahatça yerine getirebilecekleri alanların oluşturulmasına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Ak, okullara ve camilere imkanları ölçüsünde destek verdiklerini söyledi.

Kur'an kursunun hayırlı olmasını dileyen Başkan Ak, Kur'an kursunun yapımında emeği geçenleri ayrı ayrı tebrik ediyor, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. diye konuştu. Hasköy Mahalle Muhtarı Ali Dinçer ve Keçiören Müftüsü Dr. İlhan İhsan da yaptıkları konuşmalarda, katkı sağlayanlara teşekkür ederek, Kur'an kursunun hayırlı olmasını dilediler.

Konuşmaların ardından, Başkan Ak ve beraberindekiler açılış kurdelesini kesti. Daha sonra Kur'an kursunu gezen ve kursiyerleri sınıflarında ziyaret eden Başkan Ak, kurs hakkında bilgi aldı. Açılışın sonunda, Akşemsettin Camii dernek yönetimi, desteklerinden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a ve Keçiören Müftüsü Dr. İlhan İhsan'a teşekkür plaketi verdi.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.