Başkan Akgül, Ankaralılarla biraraya geldi

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:19
Başkan Akgül, Ankaralılarla biraraya geldi






ANKARA (CİHAN)- Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Verenler Derneği (AHİD), Muharrem ayı münasebetiyle aşure programı düzenledi.

Programa; Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, TOBAŞ Başkanı Ercan Kınacı, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan, AHİD Genel Başkanı Mehmet Ercan, meclis üyeleri, AHİD Mamak Şube Başkanı Osman Emir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği aşure programında konuşan Akgül, aşurenin birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olduğunu belirterek, Geleneklerimizi yaşatarak, bizden sonraki kuşaklara da aktarmalıyız. Birlik ve beraberliğimiz aşure gibi daim olsun. dedi.

AHİD Genel Başkanı Mehmet Ercan da aşurenin Nuh Peygamber'den (a.s) bu yana yaşatılan bir gelenek olduğunu vurgulayarak, Aşure bizim kültürümüzde birlik ve beraberliği sağlayan unsurdur. Sevginin, kardeşliğin pekişmesi adına böylesine ayların kıymetini bilmemiz gerekiyor. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.