Başkan Çelikcan voleybolcuları kabul etti

04 Aralık 2012 Salı 14:53
Başkan Çelikcan voleybolcuları kabul etti






ADANA (CİHAN)- Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana Gökyüzü Voleybol Takımı ile Ankara Karayolları Bayan Voleybol takımlarını ağırladı. Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi 2. Lig B Grubunda mücadele eden 2 takıma da başarılar dileyen Başkan Çelikcan, Adana´yı kısıtlı imkânlarla en iyi şekilde temsil eden Gökyüzü Spor Kulübü'ne teşekkür etti.

Adana'ya müsabaka için gelen Ankara Karayolları ekibinde bulunan Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Peker, Daire Başkanları Kamuran Yazıcı, Fuat Soysal ve Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost eski bir karayolcu olan Başkan Çelikcan´a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Adana Gökyüzü Voleybol Takımı adına bir açıklama yapan Fehmi Gerdan ilk defa spor salonunda bir belediye başkanı gördüklerini belirterek,Sayın Başkanımızın futbol ve güreşe olan merakını biliyorduk bugün voleybola olan ilgisini de görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Siyasetçilerin sporla uğraşıları kendilerini rahatlatırken sporcularımızı ise cesaretlendirmektedir. Bu vesileyle bizlere ve rakiplerimize gösterdiği ilgi, nezaket ve misafirperverlik için Sayın Çelikcan´a teşekkür ederiz. dedi.

İki takım maçtan sonra Yüreğir Belediyesi'nin organize ettiği yemekte bir araya geldi ve misafir takım yemekten sonra Ankara´ya uğurlandı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.