Başkan Nevzat Palta, emekli personele plaket ve saat hediye etti

29 Kasım 2012 Perşembe 14:02
Başkan Nevzat Palta, emekli personele plaket ve saat hediye etti






AKSARAY (CİHAN)- Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, belediyeden emekli olan çalışanları makamında kabul ederek hem plaket hem de saatle ödüllendiriyor. Başkan Palta, emekli olan Ramazan Karlıer'i makamında kabul ederek hizmetlerinde dolayı teşekkür etti.
Nevzat Palta yaptığı açıklamada, insanları mutlu bir şekilde uğurlamaya özen gösterdiğini belirterek şöyle dedi: Ramazan Karlıer, belediye de uzun yıllar işçi olarak çalışmış hizmet vermiş bir kardeşimiz. Tabii ki hayat devam ediyor. Sonuçta emekli olmaya karar vermiş. 'Hayırlı uğurlu olsun' diyelim. Allah utandırmasın. İnşallah bundan sonra ki hayatında da başarılar diliyoruz. Ailesi ile birlikte inşallah güzel bir hayat temenni ediyoruz. Tabii ki biz personelimizi hep bu şekilde uğurluyoruz. Şu ana kadar yüzlerce kardeşimizi emekli ettik. Ama emekli ederken de böyle gülerek güler yüzle onları böyle plaket ve hediye vererek tatlı bir şekilde yolcu ediyoruz. Onları uğurluyoruz emekli ediyoruz. Bu da bizim için bir mutluluktur.
Başkan Nevzat Palta, daha sonra emekli personel Ramazan Karlıer'e plaket ve kol saati hediye etti.








CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.