Başkan Özbilen, halk gününde sorunlara yerinde çözüm üretiyor

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:22
Başkan Özbilen, halk gününde sorunlara yerinde çözüm üretiyor






KARS (CİHAN)- Kars Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, 'halk günü´nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sarıkamış Belediyesi tarafından her hafta salı günü düzenlenen 'halk günü'nde Başkan İlhan Özbilen vatandaşlarla yüz yüze görüşüyor. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Özbilen, sorunlara yerinde çözüm üretiyor.

Vatandaşların haftanın 7 günü 24 saat kendisine ulaşarak tüm sıkıntı ve sorunlarını anlatabildiği vurgulayan Başkan Özbilen, yine de ulaşamayanlar olabileceğini dikkate alarak her hafta salı gününü halk günü olarak belirlediklerini belirterek şöyle konuştu: Halk günlerine vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile katılabilirler. Halk gününde bire bir görüştüğümüz vatandaşlarımızın sıkıntı ve sorunlarını daha iyi anlama ve çözüm bulma fırsatı buluyoruz. Daire müdürlerimin de hazır bulunduğu bu halk günlerinde sorunları yasa ve imkanlar ölçüsünde anında çözmeye çalışıyorum. Vatandaşlarımız bugüne riayet ederse, belediye başkanlığı makamı daha rahat bir şekilde çalışır. Sirkülasyon azalır. Bizde diğer günlerde yatırımlar, planlar ve projelerle ilgili çalışmalara daha verimli ve etkin zaman ayırma fırsatı buluruz. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.