Başkan Palta'dan baro başkanına 'hayırlı olsun' ziyareti

29 Kasım 2012 Perşembe 14:53
Başkan Palta'dan baro başkanına 'hayırlı olsun' ziyareti






AKSARAY (CİHAN)- Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, yeniden seçilen Baro Başkanı Av. Levent Bozkurt'u makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Nevzat Palta, Avukat Levent Bozkurt'un yeniden seçilmesi nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: İkinci dönemde yeni bir ekiple tekrar hakikaten ciddi anlamda da oy aldı. O açıdan ben tebrik ediyorum. Bu şunu gösterdi. Demek ki birinci dönemde yapmış olduğu hizmetler ve kucaklayıcı üslubu da hukuk camiasında avukat arkadaşların içerisinde demek ki kabul gördüğünün bir göstergesi ki ciddi anlamda bir oyla bunu kanıtlamış oldu. O açıdan ben kendisini tebrik ediyorum. Allah utandırmasın diyorum.
Baro Başkanı Av. Levent Bozkurt ise bu anlamlı ziyaretinden dolayı Başkan Nevzat Palta'ya teşekkür ederek şöyle konuştu: Bir kamu kurumu olması sebebiyle Aksaray Barosu önemli bir kuruluş. Belediye Başkanımız sağ olsunlar 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Bizim ikinci dönemimiz. Kurum olarak avukatlar olarak bizim münasebetlerimiz diğer kurumlar gibi belediye ile de iyi. Başkanımız yardımlarını hiçbir zaman esirgemedi. Ben bu anlamda burada da teşekkür ediyorum. Biz son derece memnuniyet duyduk.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.