Başkan Tahmazoğlu: Günde 5 bin 300 kişiye sıcak yemek ulaştırıyoruz

07 Kasım 2012 Çarşamba 11:35
Başkan Tahmazoğlu: Günde 5 bin 300 kişiye sıcak yemek ulaştırıyoruz






GAZİANTEP (CİHAN)- Şahinbey Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile günde 5 bin 300 kişiye sıcak yemek ulaştırıyor.

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mimar Sinan Gençlik Merkezi'nde bulunan aşevini ziyaret ederek denetim yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Aşevimizde son derece modern ve hijyenik şartlarda hazırlanan yemekler hazırlanırken, besin ve kalori değeri yüksek olan lezzetli yemekler seçiliyor. Aşevimizden çıkan yemeklerden ilçemiz sınırları içerisinde bulunan dar gelirli, yaşlı, yoksul, kimsesiz, düşkün ve engelliler ile başka illerden gelen depremzedeler faydalanıyor. dedi.

Tahmazoğlu, Kürşad Tüzmen Sosyal Tesisi yanı Güzelvadi Parkı içi, Cumhuriyet Zabıta Karakolu arkası, Mardin Tepe, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içi ve Şıhcan Gençlik Merkezi'nde, SODES kapsamında eğitim gören öğrenciler olmak üzere dört noktada dağıtım yaptıklarını belirtti.

Ayrıca, her sabah beş noktada sıcak çorba ikramı yapıldığını kaydeden Tahmazoğlu, Perilikaya kavşağında Şehreküstü zabıta karakolu yanında, Rüştü Üzer Sanat Okulu yanı, Gaziantep Üniversitesi acil giriş yanı ve Güneykent parkı yanında olmak üzere toplam beş ayrı noktada günlük ortalama 2 bin kişiye ekmeği ile birlikte sıcak çorba ikramı yapılıyor. diye konuştu.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.