Başkan Tahmazoğlu´ndan pastanelere gece baskını

07 Aralık 2012 Cuma 10:09
Başkan Tahmazoğlu´ndan pastanelere gece baskını






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekipleri ile ilçedeki lokanta, kafe, simitçi ve pastanelere ani gece baskını yaptı.

Üniversite Bulvarı ve Yeditepe Mahallesi'nde bulunan lokanta, kafe, simitçi ve pastaneleri denetleyen Başkan Tahmazoğlu, hijyen koşullarına özen göstermeyen işletmelere müsaade etmediklerini söyledi. Başkan Tahmazoğlu, denetim için girilen işyerlerinde işyeri temizliği ve ruhsat kontrollerinin de yapıldığını, kurallara uymayan işyerlerine yasal işlem uygulandığını ifade etti.

Belediye olarak vatandaşların sağlığına büyük önem verdiklerini kaydeden Tahmazoğlu, Zabıta ekiplerimiz 24 saat esasına göre ilçemiz genelinde denetim ve kontrolleri aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Denetimlerimizin amacı ilçedeki gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerin hijyen koşullarına uygun şartlarda faaliyet göstermesini sağlamak. Denetimlerimiz aralıksız bir şekilde devam etmektedir. dedi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.