Başkan Zolan: Büyükşehir olan Denizli´de hizmet kalitesi artacak

06 Aralık 2012 Perşembe 18:29
Başkan Zolan: Büyükşehir olan Denizli´de hizmet kalitesi artacak






DENİZLİ (CİHAN)- Denizli'nin de içinde bulunduğu 13 ilin büyükşehir olmasıyla ilgili kanunu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onaylaması, Denizli'nin yöneticilerini sevindirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehrin 28 yıllık hedefine ulaştıklarını söyledi. Zolan, Denizli'nin büyükşehir özlemi hayata geçti. Denizli, hizmetinin kalitesini büyüklüğüyle de arttırarak devam ettirecektir. Yetkiler ve imkânlar farklıdır, büyükşehirle hizmet yapabilmek daha kolay gelecektir. Hak ettiğimiz bir konu, artık bizlere teslim edildi. dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 ay önce Denizli'ye geldiğinde büyükşehir müjdesini verdiğini hatırlatan Zolan, Her zaman olduğu gibi bu sözünün de arkasında olarak Denizli'yi büyükşehir yaptı. Bundan sonra görev bizlerde. Büyükşehire giden yolda Denizli'yi hazırlamak, hizmet kalitesini daha da arttırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah mahçup etmesin. diye konuştu.

Vali Abdülkadir Demir de yıllardır büyükşehir olmayı bekleyen Denizli´nin, bu mücadelesini kazandığını vurguladı. Demir, bundan sonra takip edilecek konular ve uygulamalar konusunda kendilerine önemli görevler düştüğünü belirterek şunları söyledi: Daire müdürlerimizle yaptığımız toplantıda, Büyükşehir Kanunu'nun araştırılması ve detaylarının incelenmesini, gereken çalışmalar konusunda acil bir çalışma yapılmasını istedim. Burada öncelikli çalışmamız, yeni ilçelerimiz olacaktır. Yerel seçimleri bekleyemeyiz. Amacımız, el ele vererek şehrin menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde hizmetleri halka sunmaktır. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.