Bayburt Belediyesi hizmetlerinde engelli vatandaşları göz önünde bulunduruyor

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:37
Bayburt Belediyesi hizmetlerinde engelli vatandaşları göz önünde bulunduruyor






BAYBURT (CİHAN)- Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, son 10 yılda yapılan bütün çalışmalarda engelli vatandaşların göz önüne alındığını, onların hayatını kolaylaştıracak yeni çalışmalarında sürdüğünü söyledi.

Bayburtlu engelli vatandaşlar, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat´ı ziyaret etti.

Ziyarete Özel Uzmanlar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Başkanı Serhat Kılıç, Özel Uzmanlar Engelli Eğitim Merkezi Öğretmenlerinden Gülçin Mintaş ve Adem Yıldırım, öğrencilerden ise Kadir Gün, Selami Aslan, Hüseyin Dağıstan, Mikail Fidanoğlu, Gizem Memiş ve Fadime Dak katıldı.

Beyaz Ay Derneği Başkanı Serhat Kılıç, Bayburt´ta engelliler için yapılan çalışmaları değerlendirdi. Kılıç, Yapılan hizmetler sayesinde artık geldiğimiz nokta itibariyle birçok ilin önündeyiz. Engelli vatandaşlarımızın yaşamalarını daha rahat sürdürebilmeleri konusunda yapılan hizmetler bizleri birçok ilin önüne geçirdi. Engelliler adına Bayburt ideal bir şehir ve engelli dostu bir kent oldu. Şehrimizde engelli vatandaşlarımızdan eğitim almayan kalmadı. Yapılan çalışmalardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, son 10 yılda yapılan bütün çalışmalarda engelli vatandaşların göz önüne alındığını ifade etti. Polat, makamında ziyaret bulunan özel örencilere çeşitli hediyeler verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.