Bayram yolunda kanlı tablo, 64 ölü var

3 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ardından dönüş yolunda İstanbul ve Ankara girişlerinde trafik yoğunluğu yaşanırken, tatil süresince meydana gelen kazalarda 64 vatandaş can verdi.

27 Haziran 2017 Salı 22:26
Bayram yolunda kanlı tablo, 64 ölü var






Bayram yolunda kanlı tablo, 64 ölü var

Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününde akşam saatlerinde meydana gelen kazalarla birlikte ölü sayısı 9'a yükselirken, 28 kişi yaralandı. Böylece bayram tatilinde meydana gelen kazalarda toplam 67 kişi yaşamını yitirirken, 407 kişi yaralandı.


TRAFİK YOĞUNLUĞU AKŞAM SAATLERİNDE DE DEVAM ETTİ

Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren tatilcilerin dönüşe geçmesiyle TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli kesiminde yaşanan yoğunluk akşam saatlerinde de devam etti. İstanbul istikametine doğru yoğunluk nedeniyle otoyoldan çıkan sürücüler D-100 Karayolu'nu kullanınca İzmit kent geçişinde de trafik akışı yavaşladı. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun İstanbul istikametindeki yoğunluğun geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.
YALOVA'DA TRAFİK AKICI
Yalova'da karayolunda geçmiş yıllara oranda trafikte büyük sıkıntılar yaşanmadı. Araç yoğunluğuna rağmen alınan önlemler ve Osmangazi köprüsünün hizmete girmesiyle bu bayram trafik akışında kuyruklar oluşmadı. Tatilcilerin dönüşü nedeniyle Eskihisar-Topçular hattında gemi sayısını 18'e çıkaran İDO'ya ait iskelede yoğunluk gece de devam etti. İDO yetkilileri tarafından yapılan açıklamada bayram yoğunluğunun gece de sürdüğü, günde ortalama 360 sefer yapıldığı bildirildi. Osmangazi Köprüsü'ndeki geçişler de gece boyu devam etti.

 
Son Güncelleme: 27.06.2017 22:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.