Bayrampaşa Teknik Direktörü Murat Şenvardar: İyi mücadele ettik

05 Aralık 2012 Çarşamba 17:04
Bayrampaşa Teknik Direktörü Murat Şenvardar: İyi mücadele ettik






İSTANBUL (CİHAN)- Bayrampaşa Teknik Direktörü Murat Şenvardar, Kasımpaşa karşısında iyi mücadele etmeye çalıştıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Kasımpaşa'ya deplasmanda 3 - 1 yenilen Bayrampaşa'da maç sonrası teknik direktör Murat Şenvardar basın mensuplarının sorularını cevapladı. Şenvardar, Kasımpaşa güçlü bir rakip. İyi mücadele etmeye çalıştık 2 - 0'dan sonra ise farkı bire indirip ilk yarıyı öyle tamamladık ama ikinci yarı 70. dakikadan sonra kötü oynadık oyun disiplininden koptuk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. dedi.

Bayrampaşaspor oyuncusu Tufan Zahid Arslan, karşılaşma öncesi takım olarak birbirlerine iyi mücadele edeceklerine söz verdiklerini belitti. Arslan, Karşılaşmadan önce kendi aramızda birbirimize söz verdik ama sonuçta Süper Lig takımına karşı oynuyoruz. Hocamızın da dediği gibi 70. dakikaya kadar herşey iyi gidiyordu ve ikinci golü de bulabilseydik belki maç uzatmaya gidecekti. Üçüncü golü kalemizde görünce oyun koptu açıkçası. şeklinde konuştu.

Kasımpaşa karşısında takımının tek golünü atan Ziya Alkurt ise Sonuçta Süper Lig takımı ama iki takım adına da güzel bir iş oldu. Kasımpaşa bizden daha güçlüydü ama biz de hırsımızla oyuna çıktık. Oyun bir ara koptu biz tekrardan geri döndük ama üçüncü gol her şeyi değiştirdi. diyerek konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.