Beceriksiz dedektif yüzünden kocası boşanma davası açtı

Her şey, kocasının kendisini aldattığından şüphelenmesiyle başladı. Bir arkadaşı 'Dedektif tut' diye öneride bulundu. İnternetten bulduğu dedektif, genç kadını dolandırınca işler arap saçına döndü..

17 Mayıs 2018 Perşembe 09:08
Beceriksiz dedektif yüzünden kocası boşanma davası açtı






Beceriksiz dedektif yüzünden genç kadına kocası boşanma davası açtı


Kocasının kendisini aldattığını düşünerek peşine dedektif takan Adile Ö. adlı kadının başına gelmeyen kalmadı. Dedektif genç kadını dolandırdı, ortadan kayboldu. Dedektiften şikayetçi olunca durumu öğrenen kocası genç kadına boşanma davası açtı.


5 yıllık evli Adile Ö., eşinin aldattığından şüphelenerek internet üzerinden bulduğu bir dedektif tuttu. Adile Ö., dedektife 7 günlük takip için anlaşarak 4 bin TL verdi. Ancak para ödeyip sonuç alamayınca dolandırıldığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. Eve gelen tebligatları görünce durumu öğrenen Şener Ö. ise eşi Adile Ö.'ye boşanma davası açtı


Vatan Gazetesi'nde bugün Tolga Atar imzasıyla yayınlanan habere göre, eşinin kendisine olan davranışlarından şüphelenen Adile Ö. aldatıldığını düşünerek yakın bir arkadaşının önerisiyle bir dedektif buldu. İnternet üzerinden bulduğu dedektif H.B. ile buluşan genç kadın kocasının takip edilmesini istedi. 

Adile Ö., 7 günlük takip için anlaşarak 4 bin TL verdi. Takibin uzaması üzerine 4 bin lira daha veren genç kadın sonrasında tuttuğu özel dedektife ulaşamadı. Bir süre sonra kendisini arayan özel dedektifin ‘kocanızla ilgili bir olumsuzluk yok’ demesi üzerine savcılığa giden kadın özel dedektif H.B.’nin kendisini dolandırdığını belirterek şikayetçi oldu.

"ALDATIYORDU AMA KANITLAYAMADIM"

Adile Ö. savcılıkta, "Eşim beni aldatıyordu fakat bunu kanıtlamam için bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine internetten araştırma yaptım. Bu kişi H. B. ile telefonlaşarak bürosuna gittim. Eşimle ilgili ayrıntıları anlattım. İlk seferde eşimle ortak olan hesabımdan çekerek 4 bin TL verdim. Takibin uzamasını için 4 bin daha istedi onu da ziynet eşyalarımı satarak verdim. Aradan 1,5 hafta geçti telefonlarıma cevap vermeyince bürosuna gittim. Büroda çıkan olmadı. Daha sonra beni arayarak "Eşinizle ilgili olumsuz bir durum yok’ dedi. Aradan 2-3 ay geçti benimle irtibata geçmedi, telefonlarıma da cevap vermedi. Şikayetçiyim" dedi.

Eşinden habersiz yaptığı işler yüzünden boşanma aşamasına geldiğini söyleyen Adile Ö. "Şikayet sonrasında eve tebligat gelmişti. Eşim Şener Ö., görünce bana sordu. Ben de her şeyi anlatmak zorunda kaldım. Bankada bulunan bir kısım parayı çekmem ve ziynet eşyalarımı da sattığımı öğrenince bana boşanma davası açtı. Davamız halen devam etmektedir" dedi. KAYNAK VATAN GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Beceriksiz Dedektif
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.