Bedelli askerlik ücreti düşürülüyor: Büyük indirim

Bedelli askerlik için hükümet çok önemli bir değişikliğe imza attı. Yurt dışında yaşayan binlerce çalışan gencin kara kara düşündüğü bedelli askerlik indirimi geldi. 6 bin avroluk bedelli askerlik ücreti bin avro oluyor

10 Aralık 2015 Perşembe 14:37
Bedelli askerlik ücreti düşürülüyor: Büyük indirim






Bedelli askerlik ücreti düşürülüyor: Büyük indirim

Yurt dışında çalışan gençlerin kabusu haline gelen bedelli askerlik ücretinde hükümet önemli bir indirime gidiyor. Hükümet programını açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, yurt dışında yaşayan yurttaşlar için bedelli askerlik müjdesi verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 64. Hükümet programını bugün açıkladı. Hükümetin eylem planına göre, seçim öncesi verilen vaatler 3 ay içinde hayata gerilecek.

Başbakan Davutoğlu'nu açıkladığı eylem planında en dikkat çeken uygulamalardan birini de, yurt dışında yaşayan yurttaşların bedelli askerlik durumu oluşturdu.

Davutoğlu, yurtdışında yaşayan yurttaşların askerlik bedellerinde de indirime gidildiğine işaret etti ve şöyle dedi: Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın bedelli askerlikle ilgili beklentilerine cevap veriyoruz. Askerlik bedelini 6 bin euro'dan 1000 euro'ya düşürüyoruz.

Son Güncelleme: 10.12.2015 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.