Belçikalı turist Beyoğlu'nda ölü bulundu

01 Aralık 2012 Cumartesi 07:59
Belçikalı turist Beyoğlu'nda ölü bulundu






İSTANBUL (CİHAN)- Beyoğlu'nda Belçika uyruklu 20 yaşındaki Nathan Van İseghem isimli üniversite öğrencisi, yol üzerinde ölü olarak bulundu. İseghem'in vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi.

Olay gece saatlerinde Beyoğlu Yedikuyular Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadden geçen vatandaşlar, yolda hareketsiz yatan bir kişiyi gördü. Vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç turisti Taksim İlkyardım Hastanesi´ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Van İseghem hayatını kaybetti.
İseghem´in vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi.

Belçikalı turist İseghem´in arkadaşları Taksim İlkyardım Hastanesi´nde arkadaşları için göz yaşı döktü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlamak istemeyen turistler, olayla ilgili bilgi vermekten kaçındı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.