Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Barış: Akaydın işçiye değer vermiyor

05 Aralık 2012 Çarşamba 12:36
Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Barış: Akaydın işçiye değer vermiyor






ANTALYA (CİHAN)- Belediye-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış, işçilerin alacaklarını ödemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın´ın, işçiye değer vermediğini iddia etti.

Murat Barış, Belediye-İş Sendikası Antalya Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında paranın yanı sıra çözülemeyen birçok sıkıntının olduğunu dile getirerek Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Akaydın´ı eleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi´nde işçilerin yaklaşık 8,5 milyon TL alacakları olduğunu kaydeden Barış, Hoca hep aynı şeyleri söylüyor, `düzelecek, düzelecek´ demekten başka bir şey yapmıyor. 4 yıl oldu düzelen bir şey yok. diye konuştu.

Haziran 2010´dan bu yana işçilere fazla mesai yaptırıldığını savunan Barış, mesai ücretlerinin verilmesi yerine belediye yönetiminin işçilere izin yaptırdığını öne sürdü. Söz konusu durumun yasal dayanağı olmadığını öne süren Barış, Bununla da kalmayıp izin kullanmak istemeyenleri veya bu duruma itiraz edenleri daha zor ve başka işlere tayin etmekle tehdit etmişlerdir. Başkan Akaydın´dan isteğimiz; çalışanı gülen, çalışanına gülen yönetim anlayışının Büyükşehir Belediyesi´ne yerleşmesidir. ifadelerini kullandı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.