Belediyeden miniklere tiyatro

06 Kasım 2012 Salı 17:35
Belediyeden miniklere tiyatro






ADIYAMAN (CİHAN)- Adıyaman Belediyesi tarafından yürütülen kültür etkinlikleri kapsamında, çocuklara yönelik 2 farklı tiyatro oyunu sahnelendi. Belediyenin kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde sahnelenen 'Kötü Kalpli Kraliçe' ve 'Kırık Çanaklar' isimli tiyatro oyunları izleyicileriyle buluştu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organizesiyle Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen oyunların 1. seansı öğleden önce, 2. seansı öğleden sonra sergilendi. İzmir Bölge Tiyatrosu tarafından çocuklara yönelik hazırlanan oyunlar, yoğun ilgiyle izlendi ve büyük beğeni toplayarak, izleyici çocuklardan tam not aldı. Ercüment Balakoğlu yönetimindeki oyunları izleyen minik çocuklar eğlendi. Tiyatro izlemeye gelen çocukların velileri, öğretmenleri ve çocukların kendisi bu tür kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyen Adıyaman Belediyesi'ne teşekkür etti.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.