Beraat Kandili'nde Ulucami doldu taştı

15 Temmuz 2011 Cuma 23:21
Beraat Kandili'nde Ulucami doldu taştı








Af ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu geceyi dua, istiğfar ve ibadetle geçirmek isteyen Bursalılar, camilere akın etti. Çevre illerden insanların da ilgi gösterdiği Ulucami'de, kandil coşkusu dualarla yaşandı.

Her yaştan insanın büyük bir mutlulukla geldiği Ulucami, en yoğun gecelerinden birini daha yaşadı. Beraat Kandili nedeniyle tarihi camide Kur'an-ı Kerim ve mevlit okundu. Okunan dualara küçük yaştaki çocuklar da el açarak eşlik etti.

Kandili Ulucami'de değerlendirmek için farklı illerden Bursa'ya geldiklerini söyleyen vatandaşlar, ibadetlerini yaptıktan sonra şehirlerine göre döndü.

Küçük çocuklarını yanlarında getiren kimi vatandaşlar ise, Beraat Kandili'nden onların da faydalanmasını istediklerini kaydettiler.

Bursalılar, Ulucami'de ibadet etmenin huzurunu yaşamak için her kandilde tarihi camiyi tıka basa dolduruyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.