Beşiktaş, deplasmanda Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı

29 Kasım 2012 Perşembe 14:55
Beşiktaş, deplasmanda Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı






İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 1 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Orduspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenman ile başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra pas ve top kapma çalışması yapan oyuncular yapılan çift kale maçın ardından idmanı tamamladı.

Tedavileri devam eden Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı, Mehmet Akgün ve Manuel Fernandes idmana katılmadı. Oğuzhan Özyakup ise takımla birlikte çalıştı.

Siyah - beyazlılar, yarın öğle saatlerinde özel bir uçakla önce Samsun'a gidecek, ardından da karayoluyla Ordu'ya hareket edecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.