Beyşehir'e şehit ateşi düştü; Abdullah Şimşek'in evinde yas var

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sırasında ağır yaralanan Beyşehir'li Piyade Uzman Çavuş Abdullah Şimşek GATA'da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

13 Mayıs 2016 Cuma 00:03
Beyşehir'e şehit ateşi düştü; Abdullah Şimşek'in evinde yas var






Beyşehir'e şehit ateşi düştü; Abdullah Şimşek'in evinde yas var



Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 5 Mayıs günü PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da bugün şehit olan piyade uzman çavuş 27 yaşındaki Abdullah Şimşek'in memleketi Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne ateş düştü.

Kayseri Komanda Tugayı'nda görevli piyade uzman çavuş Abdullah Şişmek, geçici görevle gittiği Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 5 Mayıs günü PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralandı. Tedavi için Gülhane Askeri Tıp Akademesi'ne sevk edilen Şimşek, bugün yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit Şimşek'in Isparta Şarkikaraağaç Orman İşletme Şefliğinde görevli babası Veli Şimşek ve annesi Gülsüm Şimşek'in tedavi süreci nedeniyle oğullarının yanında olmak için GATA'da olduğu belirtildi. 2 kardeş olan Şimşek'in bekar olduğu bildirildi.

Şehit Şimşek'in cenazesinin, yarın GATA'da düzenlenecek törenin ardından Beyşehir İlçesi'ne bağlı Gölkaya Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.