Bingöl'de bir terörist öldürüldü

15 Temmuz 2011 Cuma 10:30
Bingöl'de bir terörist öldürüldü







Bingöl'ün Karlıova ilçesi Hasanova köyü yakınlarında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada bir PKK'lı terörist ölü ele geçirildi.

Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, olayın gece 00.40 sularında meydana geldiği belirtildi. Güvenlik güçlerinin, Hasanova köyü Burmataş Mahallesi Taşlıdere mevkiinde icra ettiği operasyon sırasında terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sağlandığı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi: "Yapılan 'dur' ihtarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan kısa süreli çatışma sonrası 1 bölücü terör örgütü mensubu, 1 adet kalaşnikof marka silah, 4 adet şarjör ve 2 adet el bombası ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyon faaliyetleri devam etmektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.