'Bize bu acıyı yaşatanlar, döktükleri kanda boğulacaktır'

15 Temmuz 2011 Cuma 15:12
'Bize bu acıyı yaşatanlar, döktükleri kanda boğulacaktır'






AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 13 askerin hainler tarafından kalleşçe şehit edildiğini belirterek, "Büyük Türk milleti, bu olayların üstesinden mutlaka gelecektir. Acımız ne kadar büyük olursa olsun asla umutsuzluğa kapılmayacak, hainlerle mücadele kararlılığımızı arttırarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
AK Parti iktidarı döneminde demokratik hak ve özgürlükler noktasında çok mesafeler alındığını ifade eden Uçar, "Bölgeler arası ayrımı ortadan kaldırarak, yurdumuzun her köşesine hizmet götürdük. Hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmedik. Terörün çözümünün demokrasi içinde aranmasını hep savunageldik ancak devamından medet uman, rant elde eden iç ve dış mihraklar gelişmelerden çok rahatsız oldu. Geçmişteki yanlışlar telafi edilmiş olmasına rağmen sağlanan demokratik gelişmeleri, getirilen hak ve özgürlükleri görüp takdir etmek yerine istismar ederek terörle ve teröristle arasına mesafe koyamayanlar, hak arayışı içinde olduklarını kimseye inandıramayacaktır. Artık karınlarından konuşmayı bırakıp saflarını ve taraflarını açıkça ortaya koymak zorundadırlar" şeklinde konuştu.
Ülkenin her karış toprağının Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sınırları içinde olduğunu vurgulayan Milletvekili Uçar, "Türkiye Cumhuriyeti'ni içine sindiremeyenler varsa hiç kusura bakmasın, biz bu ülkede ameliyat yaptırmayacağız. 'Terör var' diyerek demokrasiden, yıllardır özlemini çektiğimiz hak ve özgürlük arayışımızdan vazgeçmeyeceğiz ancak demokrasiyi istismar ederek bölücülük yapmaya kalkanlar da yasalar çerçevesinde hakettikleri cezayı bulacak ve kirli emelleriyle birlikte yok olup gidecektir. Millet olarak bize düşen, terör olaylarını siyaset malzemesi yapmadan, el ele vererek ve kararlılıkla devletimize bu mücadelesinde destek olmaktır. Yıllardır bize bu acıları yaşatan bölücü hainler, döktükleri kanda boğulacaktır" dedi. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.