Böcek sanıkları için örgüt bağlantısı idiası

Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde çalışma ofislerine dinleme cihazı yerleştiridiği iddiasıyla ilişkin 13 şüpheli hakkında dava açan savcılık 7 sanık hakkında “örgüt” suçundan yürüttüğü ek soruşturma için düğmeye bastı.

31 Mart 2015 Salı 05:34
Böcek sanıkları için örgüt bağlantısı idiası






Böcek sanıkları için örgüt bağlantısı idiası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde çalışma ofislerine dinleme cihazı yerleştiridiği iddiasıyla ilişkin 13 şüpheli hakkında dava açan savcılık 7 sanık hakkında “örgüt” suçundan yürüttüğü ek soruşturma için düğmeye bastı.
"Siyasi casusluk”tan tutuksuz yargılanan TÜBİTAK eski Başkan Yardımcısı Hasan Palaz, bu soruşturma kapsamında Gebze’de gözaltına alınarak Ankara’ya gönderildi. Savcılık, 2 kişi hakkında da “yakalama” çıkardı. Sanıkların “siyasi casusluk” suçunu hangi örgüt adına işlediği araştırılırken tüm deliller Pensilvanya’yı işaret etti.

Sır günler mercek altında

Romanya’dan Türkiye’ye getirilen Sedat Zavar’ın, “Böcek” davasının firari sanıklarından İstihbarat Dairesi eski Müdürlerinden Ali Özdoğan ile birlikte iki kez ABD’ye gittiği belgelenmişti. New York’a gizlice uçan Zavar ve Özdoğan’ın sır günleri de mercek altına alındı.
Son Güncelleme: 31.03.2015 05:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.