Bodrum'da deprem: 4.8

Gökova'da meydana gelen ilk depremin ardından bu kez Muğla Akyar yakınlarında 4.8 büyüklüğünde yeni bir sarsıntı oldu.

21 Temmuz 2017 Cuma 02:34
Bodrum'da deprem: 4.8






Bodrum'da deprem: 4.8

Gökova'da meydana gelen şiddetli depremin ardından bu kez Bodrum Akyarlar sallandı. Muğla Akyarlar olarak açıklanın depremin şiddeti 4.8 olarak açıklandı. Şiddetli deprem geniş bir alanda hissedilirken, Bodrum'da vatandaşların korku dolu bekleyişi sürüyor. Depremin hasara ve can kaybına neden olup olmadığı konusunda henüz bir bilgi yok. Saat 02.23'te meydana gelen depremden sonra yeni bir artçı sarsıntı daha hissedildi.

DEPREM YÜZÜNDEN BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Bodrum'dan Antalya'ya kadar geniş bir alanda hissedilen deprem büyük paniğe neden oldu.
Bodrum, Didim, Antalya il merkezi, Muğla, İzmir Sahil şeridinde bulunan çok sayıda yerleşim biriminde hissedilen deprem sonrası vatandaşlar panik halinde sokaklara ve ana caddelere akın etti. İlk depremin ardından vatandaşların korku dolu bekleyişi devam ediyor.

Gökovada'ki ilk depremin hemen ardından Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde yeni bir deprem daha kaydedildi. AFAD Depremin şiddetini 6.3 olarak duyururken, Kandilli Rasathanesi ise hissedilen depremin 6.5 olduğunu açıkladı.


Ege Bölgesi'ndeki deprem hareketliliği yoğun olarak sürüyor. Gökova'daki ilk depremin ardından artçı sarsıntılar devam ederken, Bitez yakınlarında 4.1 büyüklüğünde yeni sir sarsıntı oldu. Vatandaşların korkulu bekleyişi devam ederken, çok sayıda eğlence mekanında müzikler sustu. 
Anahtar Kelimeler:
DepremBodrumda Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.