Bodrum'da deprem; Gökova 6.5 ile sallandı

Bodrum açıklarında deprem... Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi geceyarısı saat 01.31'de meydana gelen deprem denizin 5 KM derinliğinde oluştu. 

21 Temmuz 2017 Cuma 01:55
Bodrum'da deprem; Gökova 6.5 ile sallandı






Bodrum'da deprem; Gökova 6.5 ile sallandı

Bodrum Gökova Körfezi'nde gece yarısı meydana gelen depremin şiddeti 6.5 olarak açıklandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi geceyarısı saat 01.31'de meydana gelen deprem denizin 5 KM derinliğinde oluştu. 



Bodrum'dan Antalya'ya kadar geniş bir alanda hissedilen deprem büyük paniğe neden oldu.
Bodrum, Didim, Antalya il merkezi, Muğla, İzmir Sahil şeridinde bulunan çok sayıda yerleşim biriminde hissedilen deprem sonrası vatandaşlar panik halinde sokaklara ve ana caddelere akın etti. İlk depremin ardından vatandaşların korku dolu bekleyişi devam ediyor.

Gökovada'ki ilk depremin hemen ardından Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde yeni bir deprem daha kaydedildi. AFAD Depremin şiddetini 6.3 olarak duyururken, Kandilli Rasathanesi ise hissedilen depremin 6.5 olduğunu açıkladı.


Ege Bölgesi'ndeki deprem hareketliliği yoğun olarak sürüyor. Gökova'daki ilk depremin ardından artçı sarsıntılar devam ederken, Bitez yakınlarında 4.1 büyüklüğünde yeni sir sarsıntı oldu. Vatandaşların korkulu bekleyişi devam ederken, çok sayıda eğlence mekanında müzikler sustu. 

AYRINTILAR GELİYOR
Son Güncelleme: 21.07.2017 02:17
Anahtar Kelimeler:
DepremKandilli Rasathanesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.