Bolaman Irmağı, talan ediliyor

04 Aralık 2012 Salı 11:53
Bolaman Irmağı, talan ediliyor






ORDU (CİHAN)- Ordu´nun Fatsa ilçesindeki Bolaman Irmağı´ndan alınan kaçak kum ve çakıl, ırmakta çukurlara neden oldu.
Konuyu Ordu İl Genel Meclisi'ne taşıyan AK Partili Meclis Üyesi Atıf Yüksel, meclisten kaçak çakıl alımını durdurmasını istedi.

Ordu İl Genel Meclisi 2012 yılı Aralık Ayı Toplantısı, gerçekleştirdi. Toplantıda AK Parti Fatsa İl Genel Meclisi Üyesi Atıf Yüksel, söz alarak, Bolaman Irmağı´ndan bazı kişilerin uzun zamandır malzeme çaldığını, bu nedenle ırmakta çukurlar oluşmaya başladığını söyledi. Yüksel, Bolaman Irmağı´nda kişilerin uzun zamandır ırmaktan malzeme çaldığını, çevre timlerinin üzerine düşen görevi yerine getirmediğini belirtti. Irmakta büyük çukurların oluşmaya başladığını söyleyen Yüksel, Görünen o ki yakın zamanda önlem alınmazsa ırmak kenarına hastane yaptırmak zorunda kalacağız. dedi. Yüksel, uzun süredir bunu gündeme getirdiklerini, ırmakta ciddi bir tahribatın oluştuğunu ifade ederken, bu konuda nasıl bir takip yapılacaksa bunun üzerine gidilmesi gerektiğini söyledi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.