Bu haftanın vizyon filmleri

Kasım ayının son haftasında sinamaseverlerle 2'si yerli 5 film buluşuyor.

27 Kasım 2015 Cuma 10:01
Bu haftanın vizyon filmleri






Türk sinamasının Sultanı Türkan Şoray'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Uzaklarda Arama ve yine usta isimlerden Müjdat Gezen'in yönetmenliğini üstlendiği Diktatör Adolf Hitler'in Hayatının Esrarengiz Yönleri bu haftanın vizyona giren iki yerli film. Kasım ayının son vizyon haftasında başrolünü Tom Hanks'in üstlendiği ve bol ödüllü Steven Spielberg'ün yönetmenliğini yaptığı Casuslar Köprüsü haftanın gerilimi bol filmlerinden. Jack Black'li Goosebumps: Canavarlar Firarda ve Michael Fassbender'lı Sakin Batı'da bu hafta vizyona giren filmler arasında...

1- Uzaklarda Arama:


Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Türkan Şoray'ın yönetmenliğini üstlendiği Uzaklarda Arama bu haftanın beklenen yerli filmlerinden. Daha önce Dönüş, Azap, Bodrum Hakimi ve Yılanı Öldürsünler gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Şoray yeniden kamera arkasındaki yerini alıyor. Onur Ünlü'nün senaryosunu yazdığı filmde Sevda Erginci, Mehtap Bayri, Yağmur Ünal, Mustafa Uğurlu, Serkan Şenalp, Kaan Urgancıoğlu, Emirhan Oktay, Ekin Türkmen, Fırat Tanış, Sema Keçik gibi isimler yer alıyor. Şehrin merkezinde bulunan Barones Pavyon'unun, yakınlarda bulunan küçük bir kasaba olan Uzaklar'a taşınmasının ardından yaşanan olaylar silsilesine odaklanıyor.


2- Diktatör Adolf Hitler'in Hayatının Esrarengiz Yönleri :


Son olarak 1989 yılında yönetmenliğini üstlendiği Kobay filminin ardından kamera arkasına geçmeyen Müjdat Gezen'in yönetmenliğini üstlendiği Diktatör Adolf Hitler'in Hayatının Esrarengiz Yönleri bu haftanın vizyona giren diğer yerli filmi. Müjdat Gezen, yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği filmde ayrıca başrolde yer alırken ona; Şevket Çoruh, Ahmet Saraçoğlu, Barış Hayta, İlker Ayrık ve Mustafa Alabora gibi isimler eşlik ediyor. Tek hayali yönetmen ve yapımcı olmak olan Muammer Çetintaş hayatına odaklanıyor. Muammer Almanya'ya gidip gelirken ilgilendiği Hitler'in hayatını beyazperdeye aktarmaya karar verir.

3- Sakin Batı:

Katıldığı Sundance Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü'nü kazanan Sakin Batı bu haftanın beklenen filmlerinden. Beta Band müzisyenlerinden olan John Maclean'in yönetmenliğini üstlendiği Sakin Batı çağdaş bir Western kahramanlık hikayesini beyazperdeye taşıyor. Michael Fassbender ve Kodi Smith-McPhee'nin başrollerini üstlendiği filmde ayrıca Ben Mendelsohn ve Caren Pistorius gibi isimler yer alıyor. 19. yüzyılın Colorado'sunu dev ekrana taşıyan film, 16 yaşındaki Jay Canvadis'in aşık olduğu kızı bulmak için çıktığı yolculuğu anlatıyor.

4- Casuslar Köprüsü:

İki Oscar ödüllü Tom Hanks ve üç Oscar ödüllü Steven Spielberg'ü bir araya getiren Casuslar Köprüsü oyuncu kadrosuyla haftanın dikkat çeken yapımlarından. Matt Charman ve Coen Kardeşler (Ethan Coen ve Joel Coen)'in yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenerek yazdıkları senaryoda James Donavan (Tom Hanks)'ın hayatında her şeyi riske atarak olağanüstü deneyimli dokunuşları aktarıyor. Filmde Hanks'in yanı sıra Mark Rylance, Scott Shepher, Amy Ryan, Sebastian Koch ve Alan Alba gibi isimler yer alıyor.

5- Goosebumps: Canavarlar Firarda:

Haftanın eğlenceli yapımı Goosebumps: Canavarlar Firarda aksiyonu ve komedisiyle izleyiciyi kendine çekiyor. Korku kurgu türünde bir çok romanı bulunan R.L. Stine (Jovial Bob Stine)'ın en ünlü roman serisi Goosebumps'tan sinemaya uyarlanıyor. Jack Black'in R.L. Stine'ı canlandırdığı film yazarın Goosebumps adlı kitaplarindaki karakterlerin gerçeğe dönüşmesi ve kasabayı kurtarma mücadelesine odaklanıyor. Filmde Jack Black'in yanı sıra Halston Sage, Odeya Rush, Dylan Minnette, Ken Marino gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Rob Letterman üstleniyor.
Son Güncelleme: 27.11.2015 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.