Bugün hava nasıl olacak; Meteoroloji'den önemli uyarı

02 Ocak 2019 Çarşamba 08:43
Bugün hava nasıl olacak; Meteoroloji'den önemli uyarı






Bugün hava nasıl olacak; Meteoroloji'den önemli uyarı


Hava sıcaklıkları yeni yılın ilk haftasından itibaren önemli ölçüde düşeceği açıklandı. Türkiye geneli soğuk ve kar yağışlı hava sistemi etkisi altına giriyor.


Türkiye yeni yılın ilk haftasından itibaren kar yağışlı ve soğuk hava sisteminin etkisi altına girecek. Meteoroloji ve AKOM'dan yapılan 5 günlük değerlendirmelere göre, Türkiye soğuk ve kar yağışlı havanın etkisi altına girecek. Sıcaklıkların 4 ila 6 derece düşmesi beklenirken, kar yağışının Marmara Bölgesi'nde pazar gününe kadar etkili olması tahmin ediliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece ve yarın sabahtan itibaren Türkiye Balkanlardan gelen soğuk ve kar yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Trakya başta olmak üzere Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alması beklenen soğuk ve kar yağışlı hava dalgasıyla birlikte sıcaklıkların 4 ila 6 derece düşmesi bekleniyor.

Bu akşam ve yarın sabah etkili olması beklenen sağanak yağışların ardından kar yağışı uyarısı yapıldı. Kar yağışının pazar akşamına kadar etkili olacağı tahmin ediliyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.