Burak Yılmaz: Cluj maçını kazanmak istiyoruz

06 Kasım 2012 Salı 23:57
Burak Yılmaz: Cluj maçını kazanmak istiyoruz






BÜKREŞ (CİHAN)- Galatasaraylı golcü oyuncu Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde kendilerinden beklentileri karşılama ve hedeflerine ulaşmak için yarın akşamki Cluj maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Romanya'nın Cluj takımı ile oynayacağı karşılaşma öncesinde teknik direktör Fatih Terim ve futbolcu Burak Yılmaz, Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Golcü oyuncu, Taraftarımızın ve camiamızın bizden beklentilerini biliyoruz. Şu anda grupta bulunduğumuz yeri hak etmediğimizi düşünüyoruz. En azından daha fazla puana sahip olabilirdik. Oynadığımız maçlarda şanssızlıklar oldu. Fakat kalan üç maçta tüm puanları almak istiyoruz. Bunun bilincindeyiz ve alacağız. Hem beklentileri karşılama hem de hedeflerimize ulaşmak için Cluj maçını kazanmak istiyoruz. dedi. Burak Yılmaz, takım üzerinde bir baskı olmadığını, baskıyı ve krizi yönetecek oyunculara sahip olduklarını ifade etti.

Rumen bir gazetecinin 'Yarınki maç kazanılırsa 1 milyon prim verilecek. Bu sizi nasıl motive edecek?' sorusuna ise Fatih Terim araya girerek, Bu olaydan benim haberim yok, onun nereden haberi olacak. Bu haberi gazete haberine göre soruyorsunuz. diyerek Burak'ın bu soruya cevap vermesini engelledi. Golcü oyuncu da yarınki maçı kazanmaktan başka bir düşüncelerinin bulunmadığını, yarın kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmak istediğini sözlerine ekledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.